30 Nisan 2010 Cuma

İstediğim oldu:))

Celta öğretmenlik sertifikasını almak için bir kursa gitmek istediğimi yazmıştım.'Blogu İngilizce çalışmak için ihmal edeceğim' demiştim.Nitekim son aylarda yeniden yazmaya başladım ama blogumu bayağı ihmal ettim. Ama geçen Cuma günü yapılan ikinci görüşme ve sınavdan sonra beni kabul ettiklerinin teyidini aldım. Çok ama çok mutluyum. İlk adımı başarı ile attım şimdi sıra Temmuz ayında olacak bu intensive kursu başarı ile tamamlama ve sertifikayı alma da:) Bu da olursa artık Eylül itibarı ile blogumu İngilizce de yazmalıyım. Türkçe ve İngilizce seçeneği veren bloglar var yani dilin üstüne tıklayınca değişiyor. Onu nasıl yapabileceğimi öğrenmem lazım.
Temmuz yoğun geçecek. Çocuklar annemle Türkiye'de olacaklar ve gündemimde sadece İngilizce ve onu öğretmeyi öğrenme,bol okuma,yazma,öğretme denemeleri ve ders çalışma olacak. Üniversite daha doğrusu genel olarak öğrencilik yıllarıma dönme bana çok iyi gelecek. Bu güzel dil hakkında bilmediğim konuları da öğreneceğim. Aslında kurs boyunca zaman ayırıp bloga notlar yazabilirim. Bana da ileride öğretmenlik yaparsam yararlı olur. Günlük gibi yazmalıyım. Valla şu an dank etti kafama.. Bunu yapmalıyım. Hem sizden de uzak kalmamış olurum.
Mayıs ayı geldi yaşasın. Bir kere doğduğum ay!Ne çok sıcak olur ne de soğuk.Milano'ya sivrisinekler henüz gelmemiştir.. Bahçem güzel olur. Zaten bu haftasonu sonrası gelecek iki haftasonunu sanırım bahçeme adayacağım. Size fotoğraflar çekeceğim.
Yarın sabah altıda hareket ediyorum. İki gün dünyadan ve küçük ailemden uzaklaşıyorum. Yoga stajım var. Haftaya dolu dolu bir yoga yazısını bekleyin ve süper doğa fotoğraflarını.. Umarım çok yağmur yağmaz.

2 yorum:

Cem67 dedi ki...

Tebrikler , ben olucağından ; kabul edileceğinden zaten emindim burada :)) Temmuz ayındaki kursu da başarıyla tamamlıyacağından eminim;bu seninle ilgili,sana özgü bir azimle ilgili çünkü....:)
Tekrar Tebrikler .....!!!

Carriemel dedi ki...

Cem:teşekkürler arkadaşım bana olan güveninden dolayı. bende iyi geçeceğine inanıyorum yoğun ve yorucu olacak olsa bile...sevgiler