28 Kasım 2008 Cuma

Yine kar yağıyor



Kari seviyorum hemde cok. Kar yaginca etraf buyulu oluyor. Daha bir sessiz oluyor doga.. Ama birde kar yaginca evde oturabilsem.. Annem sabah yagan kara ve bizim bahcenin goruntusune bakip "ay ne guzel" dedi. Ama tabii o agaclarin ve ciceklerin ustunde karin o guzel goruntusune bakip bunu dedi. Fakat ben ayni seyi dusunmedim cunku ise gitmek zorundaydim. 8 kmlik yolu 1 saatte gidebildik ve ofise vardik.. Her zaman derim kar dagda tatilde iken veya evde oturuyorsan guzel..



Aksam musteriler ile yemege cikmam lazim. Ayagimda lastik yagmur cizmesi ile ciktim. Yanima aksam icin yedek guzel cizme aldim. Sabah ise , is is arkadasimin arabasi ile gittik. O sayede arabadan iki resim cekebildim. Gunes olmadigi ve sabah erken oldugu icin sanki gece gibi cikti.. Gunes yok zaten ve su an saat 10.41 ve hala kar durmadan yagiyor... Aksama yandik Milano'da...

2 yorum:

stria dedi ki...

Mi dispiace di non capire nulla di quello che c'è scritto. Mi sembrano fotografie della mia zona. Grazie di avermi messa nel blog-roll, non so per quale merito!
Presumo che tu conosca l'italiano dunque grazie a te, tornerò a trovarti.
Daniela

stria dedi ki...

Grazie. La tua campagna innevata assomiglia tanto alla...mia!
ciao, Daniela