4 Kasım 2009 Çarşamba

Türk harfleri ile ilk yazım ve bir çiçek

Dün çok uğraştık şirkette ve sonunda başardık. Yüklediğimiz bir program sayesinde klavyemde istersem Türkçemizde olan bazı harfleri yazabileceğim. Bir tuşa basmam yeterli hemen 'layout' değişiyor. Hızlı yazamayacağım ilk başta,yerlerini ezberlemem gerekecek:) Küçük kağıtlar yapıştıracağım tuşlar üstüne.

Bu ilk yazıyı yavaş yavaş yazdım çünkü küçük kağıtları henüz yapıştırmadım klavyeye. Pek mutluyum.Eski yazılarımın bazı yerlerini değiştirdim ve tabii tüm etiketleri. Ama yazıların tamamını değiştirmeye ne zamanım var ne de içimde istek. Bundan sonra yazılarda türk harfleri olacak ya, önemli olan bu!!

Sabahleyin ön balkonumu kaplayan sarmaşıkın açtığı çiçeğin fotoğrafını çekebildim. Inanılmaz bir sarmaşık. Eylül ayında cıkmaya baslıyor Mart gibi kuruyor tamamen. Ara ara bu muhteşem çiçekten açıyor! Birde çiçekler ters yöne bakabiliyor. Sabah elimle çevirdim fotoğrafını çekebilmek için mecburen. İçim açıldı görünce valla.

2 yorum:

Cem67 dedi ki...

Nefis,göz alıcı bir çiçek,
yeni harf karakterleride Harika olmuş;okumak çok kolaylaştı :))

ABC dedi ki...

vayyy çok güzel bir çiçekmiş çok enteresan yeni klavyen hayırlı olsun bakalım becerebilecekmisin ben normal yazılarımda aslında hiç iüöçğ kullanmaıyorum yanı msn de felan boyle yanı oburlerı ıle yazmak daha kolay ve hızlı gelıyor optum bye :)