20 Şubat 2009 Cuma

Mac Hello Kitty birlesimi ..Wow!!



Hello Kitty manyagi oldugumu beni taniyan bilir. Plaj cantamdan,makyaj cantama, el aynama kadar herseyimde o var. Artik iphone kulaklikmis,usb girisi,sarj aleti,digital fotograf makinanin usb kablolarina kadar ivir zivir ama onemli esyalarimda sirin hello kitty tasiyicilarim icinde el cantamda saklilar..

Hello Kitty gecen yil Milano'da Corso Europa'da kendi magazasini acti ve ben delirdim tabii. Herseyi alabilirim o dukkandan ama herseyi :) Gecen yaz takmak istedigim sac tokalarindan kendimi tutup (koca kadin ne oluyor dedi bir ses icimden) kendime degil beni ziyarete gelen yegenime aldim. Her an yolum dustugumde kendime de alabilirim bir modelini valla. Ama sonra ayni dukkandan siyah bir gece cantasi hediye ettim kendime. Cunku dukkanda super cantalar ve t.shirtler,sweatshirtler de var. Neyse bu h.k hastaligi hic gecmeyecek cunku her gun yeni birsey cikiyor.

Fazla makyaj yapmam ama arada yapacagim makyaj icin sadece Mac'in urunlerini kullanirim. Hele son cikardiklari mineral farlar muhtesem.. Simdi Mac'ten reklam maili geldi. Yeni bir koleksiyon cikmis. Far,oje,pudra,rujdan makyaj cantasina veya makyaj fircasina kadar hersey uzerinde hello kitty ile. Inanamadim... Iki sevdigim seyin birlesimi.. Mac ve Hello Kitty. Bu koleksiyon tukenmeden hemen kendime bir pudra veya ruj almaliyim.

Insan hepsini alabilir mumkun olsa. O kadar sekerlerki..Bakin sitesine eglenenin. Iki resimde ben koyuverdim..

1 yorum:

gullu dedi ki...

yaa cok baktim burada geldigi gibi bitmis tum hello kitty mac'ler:(